Random header image... Refresh for more!

> Agenda

Octubre 2015

  • Dissabte 10 d’octubre. Descobreix Palma: el César a Palma. Itinerari cultural seguint els passos de la visita a Palma en 1541 de Carlos d’Habsburg, Rei d’Espanya i Emperador del Sacre Imperi Romànic Germànic. Punt de trobada: oficina de turisme del Parc de la Mar. Preu: 10 euros.
  • Dissabte 17 d’octubre a les 10 h. Descobreix Serra de Tramuntana amb Tomàs Vibot: Deià. Itinerari Cultural. Durada aproximada 3 h. Punt de trobada: Ajuntament. Preu: 10 euros.
  • Dissabte 24 d’octubre a les 10 h. Excursió Micològica a la finca pública del Galatzó amb Samuel Pinya. Sortida a la recerca de les nostres varietats de bolets i fongs. Punt de trobada: aparcament de la finca pública És Galatzó. Preu: 10 euros.
  • Dissabte 31 d’octubre a les 19 h . Taller d’iniciació a la cervesa artesana i tast amb Sebastià Coves. Història, orígens, cervesa i salut, tipus de cervesa segons fermentació, coneixement de les matèries primeres, malts i  altres. Tast de productes de Cerveses del Pla, Galilea, Tramuntana, Beers Lover i Talaiòtika. Durada aproximada: 2 hores. LLoc: Molí de n’Amengual. (Porreres).Preu: 15 euros. Places limitades.
  • Domingo 1 de novembre de 10 h a 14 h. Exposició Micològica. Una introducció als bolets de Mallorca amb Samuel Pinya. Lloc: Molí de n’Amengual (Porreres). Accés gratuït.
  • Domingo 1 de novembre de 10 a 14 h. Degustació de cerveses artesanes Talaiòtika. Provi les cerveses Blats i Terrosa de Talaiòtika. Lloc: Molí de n’Amengual (Porreres). Preu: 3 euros.
  • Dilluns 2 de novembre a les 11,30 h . Taller de cuina de bolets amb Antoni Pinya. Introducció a la cuina dels bolets: varietats, receptes, consells, etc. Lloc: Molí de n’Amengual. Durada aproximada 2 hores. Preu 15 euros.

Places limitades. Reserva al telèfon 971728983 o en info@mallorcarutes.com